Ivana neutešna zbog samoubistva dečka: Skrhana sam od bola zbog mog Miljana!

Autor:

Sport

25.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijem sedative, nisam oka sklopila. Ne mogu da poverujem da nema više moje ljubavi, kaže pevačica povodom Mrdakovićeve tragedije

RepublikaFoto: Instagram.com/iamivanastanic
Ivana i Miljan

Samoubistvo bivšeg fudbalera Miljana Mrdakovića (38) šokiralo je Srbiju. U vreme kada je nekadašnji reprezentativac potegao majčin pištolj i pucao sebi u glavu sa njim je u iznajmljenom stanu na Zvezdari bila dugogodišnja devojka pevačica Ivana Stanić, koja ni dva dana posle tragedije nije mogla da dođe sebi.

- Skrhana sam od bola, pijem sedative. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da nema više mog Miljana, moje ljubavi. Nisam oka sklopila tu noć. Trebalo je da odemo na neku svirku, ali kada sam videla da pored sebe drži pištolj, molila sam ga i plakala da ga vrati u ranac, ali on nije hteo. Pozvala sam i njegovu majku da ona popriča sa njim, ali mi je rekla da slobodno odem na svirku i njega ostavim da pije ako to želi. Zamolila sam ga da pođe sa mnom i otišla do kupatila da se sredim. U jednom trenutku sam čula da je repetirao pištolj. Nisam ni stigla da mu bilo šta kažem, samo sam čula pucanj i videla njegove noge - rekla je vidno potresena pevačica za Telegraf.rs.

Ivana: Da nije pio taj dan, mislim da se ne bi ubio

On je dodala da je njihova veza bila idealna, da su imali velike planove. Međutim, Mrdaković je voleo da popije, zbog čega neutešna devojka smatra da je to, pored problema koje je imao sa depresijom, glavni razlog zbog čega je presudio sebi.

Nije mogao bez fudbala

Fudbal je bio glavna preokupacija Miljanu Mrdakoviću, a kada je završio karijeru, nije znao kako dalje, otkrila je njegova devojka Ivana.

- Skupilo mu se sve, bio je umoran od svega. Završio je karijeru, a nije se snalazio. Fudbal je bio ceo njegov život. Imao je malo novčanih problema, dosta je zaradio, ali je mnogo i trošio. Mislim da je i taj finansijski faktor malo uticao na njegovu odluku - rekla je pevačica.

- Miljan mi je više puta spominjao da želi da izvrši samoubistvo, bila sam mu kao psiholog. I veče pre tragedije je nagoveštavao da bi mogao da učini tako nešto. Dugo smo razgovarali o svemu, ali se sutradan latio flaše i napio se. To je bio najveći problem, da nije pio taj dan, mislim da se ne bi ubio - dodala je Ivana.

15 meseci sa prekidima bili su u vezi Ivana i Miljan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading