Talentovani bek Zvezde: Spremni smo za nastavak sezone

Autor:

Sport

24.05.2020

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani levi bek Marko Konatar koji još uvek čeka debi na zvaničnoj utakmici u dresu Crvene zvezde, zadovoljan je izdanjem tima u duelu protiv Grafičara (4:0), kluba, čiji je i sam bio član sve do januara ove godine.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marko Konatar

Smatra Konatar i da su izabranici Dejana Stankovića spremni za sve izazove koji trebaju da uslede u prvenstvu i kupu. 

  Poznajemo tim Grafičara, konkretno smo odatle došli i Velja i Gavra i ja, tako da smo mogli da pretpostavimo kakav će ovo meč da bude. Bila je ovo odlična provera pred nastavak prvenstva i mislim da smo pokazali zavidan nivo spremnosti. Prvo poluvreme je bilo teško, a u nastavku igre smo pojačali tempo, rival je malo pao fizički, što smo iskoristili i pred sam kraj susreta popravili realizaciju i naplatili šanse koje smo imali tokom čitavog meča - istakao je Konatar.

Željno iščekuje fudbaler rođen 2000. godine debi u crveno-belom dresu.

- Privikavam se na zahteve koje pred mene postavlja Dejan Stanković. Imam za nijansu drugačiju ulogu u odnosu na period proveden u Grafičaru, ali mi odgovara. Naravno, nadam se da ću do kraja sezone zaslužiti da debitujem.

Konatar smatra da je Grafičar prava sredina za razvoj mladih fudbalera, kao i da tu ima još igrača koji bi u budućnosti mogli da obuku crveno-beli dres.

- Mnogo sam napredovao u Grafičaru. Dok sam bio tamo, stvari su iz dana u dan postajale sve bolje i zaista sam osetio da je to najbolja moguća sredina za razvoj mladog fudbalera. Rezultat je malo previsok, jer su i momci iz Grafičara zaista dobro odigrali. Želim im sreću u nastavku prvenstva, a pokazalo se i danas da tu ima još dosta igrača koji zaslužuju da u narednom periodu pojačaju Crvenu zvezdu - podvlači Konatar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading