"Smatrali su ga mladim i neiskusnim, ali sve je dokazao svojim rezultatima!"

Autor:

Sport

24.05.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta bure je izazvalo dovođenje Marka Nikolića na klupu Lokomotive. Gotovo svakodnevno pojavljuju nove informacije oko bivšeg trenera Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Ovog puta ruski "Metarings" je intervjuisao bivšeg igrača Lokomotive Branka Ilića, koji je sa Nikolićem sarađivao u Partizanu. Sada igrač Domžala, je u Lokomotivi nastupao u sezoni 2010/2011.

- Marko Nikolić je vrlo dobar trener i vrlo dobar čovek. Vrlo je zahtevan. On se neverovatno priprema za svaku utakmicu i obraća pažnju na apsolutno sve – odbrana, napada, igra po bokovima. Apsolutno svi detalji su uvek pod njegovom kontrolom. Marko se uvek priprema 100% i očekuje isto od svog tima. Kad je došao u Partizan, smatrali su ga mladim i neiskusnim, govorili da ne može da bude trener. Ali sve je dokazao svojim rezultatima. Osvojio je duplu krunu i stigao do grupne faze Lige Evrope- rekao je Ilić.

Govorio je Ilić i o trenerskim metodama srpskog stručnjaka.

- Nikolić zasigurno nije diktator. On je fleksibilan i pametan trener. Na svoje igrače gleda kao na članove porodice i razume prema kome treba da bude striktan, a prema kome takav pristup neće upaliti. Nikolić nije glup i neće se samo svađati i vikati na svoje igrače. Stvarno, odlično se sećam koliko je dobar trener- rekao je Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading