Lalatović: Uradiće sve da nas izbace!

Autor:

Sport

24.05.2020

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović pričao je o predstojećim utakmicama protiv Čukaričkog i Mladosti.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Vojvodina će u 26. kolu Superlige igrati protiv Čukaričkog, dok će odmah posle toga dočekati Mladost u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Lalatović je dao svoje mišljenje o predstojećim utakmicama i novom ugovoru, u izjavi za zvanični sajt novosadskog kluba.

- Nigde ne žurim i nije na meni da govorim da li treba da produžim ugovor ili ne. Postoji uprava kluba i oni će doneti tu odluku, a rekli su da ćemo produžiti saradnju u ponedeljak. Znam koliko vredim i šta sam sve uradio za Vojvodinu otkako sam došao. Vojvodina je sada jedan drugi tim, mnogo uspešniji i bolji, koji pruža mnogo bolje partije. Treća je na tabeli i može da bude vicešampion Srbije, kao i da igra u polufinalu Kupa. Ako ne produžim ugovor sa Vojvodinom, radiću negde drugde, ali bih voleo da ostanem u Vojvodini- rekao je Lalatović za zvanični sajt kluba.

Novosađane sada, kao i sve ostale ekipe, čeka pakleni raspored - najpre utakmica sa Čukaričkim, a potom i duel četvrtfinala Kupa Srbije protiv Mladosti.

- Za nas će to biti najteža utakmica, jer sam siguran da Mladost protiv Partizana neće zaigrati u svom najboljem sastavu. Prema informacijama koje imam, oni se čuvaju i treniraju samo za to da nas izbace iz Kupa. Mi se nećemo čuvati za Mladost i sada razmišljam samo o Čukaričkom, jer, iako mi je i taj meč u podsvesti, ne želim da gledam toliko unapred. Oni su svakako najteži mogući protivnik za nas, jer Mladost je organizovan i disciplinovan tim. Kup je najneizvesnije takmičenje i igra se samo jedna utakmica, a kad je tako, onda svako svakog može da izbaci. Kada sam se vraćao u klub, moj zadatak je bio da Vojvodina, posle dve godine pauze, ponovo zaigra u Evropi i nadam se da će sa mnom kao trenerom tamo i zaigrati. Takođe, posle Čukaričkog i Radničkog, voleo bih da sa Vojvodinom po treći put uzastopno učestvujem u polufinalu Kupa Srbije- istakao je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading