Đukić o tragediji Miljana Mrdakovića: Šokiran sam, bio je veseo i pozitivan momak

Autor: Telegraf/Republika

Sport

23.05.2020

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična vest o samoubistvu bivšeg fudbalera Miljana Mrdakovića stigla je i do Španije, do jednog od njegovih trenerskih mentora iz igračkih dana - Miroslava Đukića, trenutno stratega Sportinga iz Hihona.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Mrdaković se našao na Đukićevom selektorskom spisku za Olimpijske igre u Kini, gde je odigrao tri meča za Srbiju i postigao tri gola.

Srpski trener kaže za Telegraf da je šokiran tragičnom vešću, jer je Miljan odavao sasvim drugi utisak tokom zajedniče saradnje.

- Baš sam se iznenadio sa ovom tragičnom vešću. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Miljan Mrdaković je bio zaista veseo i pozitivan tip. Zato i ne mogu da pretpostavim šta ga je moglo da ga navede i natera da izvrši ovakvu tragediju. Moje iskreno saučešće njegovoj porodici - rekao je Miroslav Đukić.

Mrdaković je u petak veče izvršio samoubistvo majčinim pištoljem koji je doneo u stan.

Bio je u mlađim kategorijama Partizana, odakle je otišao u Anderleht. Tokom karijere je igrao za OFK Beograd, Rad, Vojvodinu, ali mnoge inostrane klubove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading