"Svi su mislili da ću da se povučem!"

Autor:

Sport

23.05.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić govorio je kako je produžio saradnju sa crno-belima, ali i pripremama za nastavak sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

Tokom fudbalske pauze izazvane pandemijom koronavirusa iz Partizana su se čule barem neke lepe vesti, Ostojić je produžio saradnju sa beogradskim klubom na još jednu sezonu.

- Meni je posle finala Kupa protiv Crvene zvezde isticao ugovor, a to je bila moja 99. utakmica u Partizanu. Trener Milošević je mislio da ću se oprostiti od fudbala – verovatno nije bio upoznat sa situacijom. Na moju veliku sreću, produžio sam ugovor sa crno-belima na još jednu godinu- izjavio je 36-godišnji Bojan Ostojić.

Crno-beli nastavljaju prvenstvo mečom protiv Mladosti iz Lučana 30. maja.

- Neće biti lako da se vratimo, nije bilo lako početi sa treninzima. Svi su imali teške uslove za trening tokom pandemije koronavirusa. Posle meča protiv Mladosti okrećemo se Kupu i idemo u Surdulicu, gde ćemo igrati protiv Radnika. U timu imamo i dvojcu novajlija – Denisa Stojkovića i Nikolu Štulića i oni su sjajni igrači i pokazatelj zašto je Partizanova škola jedna od najboljih u Evropi- kaže iskusni defanzivac.

Iskusni Ostojić je u klubu od 2016. godine, a u karijeri je nastupao još za Sevojno, užičku Slobodu, kragujevački Radnički, BASK, Novi Pazar, Voždovac i Čukarički.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading