Gruzin vrlo jasan: HOĆU U PARTIZAN!

Autor:

Sport

17.10.2017

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Gruzije u fudbalu i član BATE Borisova Valerijan Gvilja izjavio je da želi da zaigra u redovima Partizana od januara.

RepublikaFoto: youtube.com/Sputnik Georgia
Gvilja na proslavi titule sa BATE-om

Gvilja je priznao da su kontakti sa upravom Partizana već uspostavljeni, kao i da je prilikom nedavnog boravka u Beogradu, kada je BATE igrao protiv Crvene zvezde, ostao impresioniran srpskom prestonicom.

- Hoću u Partizan - rekao je Gvilija, koji ne skirva da je sa crno-belima već uspostavljen kontakt i da se prelazak u redove srpskog šampiona, po okončanju ugovora sa Belorusima, nameće kao njegova najozbiljnija opcija.

Gruzinu je ostalo još šest meseci ugovora sa beloruskim šampionom, pa je lako moguće da će stići u Humsku kao slobodan agent i zadužiti crno-belu opremu za prolećni deo sezone.

U karijeri je bio i reprezentativac mlađih selekcija Ukrajine, da bi 2016. postao član mlade reprezentacije Gruzije. Fudbalom je počeo da se bavi u Metalistu iz Harkova, a u seniorskoj karijeri igrao je za Metalurg iz Zaporožja, Minsk i BATE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading