"Voli te tvoj Koki, ti si moje detinjstvo ulepšao, ali vrati se bratelo, budi bre onaj Bina stari!"

Autor:

Sport

23.05.2020

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Koroman podigao je veliku prašinu sovjim objavama na društvenim mrežama, provokativno je komentarisao rad Crvene zvezde i FSS-a, na šta su stigli odgovori. Dragan Mladenović se oglasio ispred Crvene zvezde, a Dragiša Binić ispred FSS-a, kao član Izvršnog odbora.

RepublikaFoto: Telegraf/DraganKadić
Ognjen Koroman

Koroman je potom uzvratio crveno-belima, a sada je odgovorio i Dragiši Biniću.

- Meni legendo nije cilj da privučem pažnju, šta će meni pažnja, od koga, zbog čega... Trener sam u pokušaju, to priznajem, jer sam na početku trenerske karijere. Ali mene legendo ne mogu za soma da kupe i da manipulišu, i nemoj misliti da sam sam u ovoj priči, legendo - započeo je svoj odgovor Koroman.

- Nemoj legendo da vređaš moju inteligenciju i da misliš da sam glupi, neinteligentni fudbaler. Dobro izvagaj legendice, spominješ Svetsko prvenstvo 2006. i da sam narušavao atmosferu. Ja svuda narušavam atmosferu gde je nepravda legendice. Ti se sećaš Svetskog prvenstva 2006? Voli te tvoj Koki, ti si moje detinjstvo ulepšao, ali vrati se bratelo, budi bre onaj Bina stari.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dragiša Binić

Podsetio je Koroman i na druženje sa Vladanom Binićem u dresu Crvene zvezde.

- Sa sinom sam ti bio cimer u Zvezdi, divan dasa, zovi, ručamo, i da radimo za boljitak naše dece i fudbala, a ne da se prepiremo. Ti si Binić, a ja Koroman, a ko su oni?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading