Milošević posle "generalke": Na ovakvim mečevima može više da se izgubi nego dobije...

Autor:

Sport

22.05.2020

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, sumirao je utiske posle drugog kontrolnog meča pred nastavak Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Savo Milošević

Partizan je na svom stadionu, u prijateljskom meču, pobedio Zemun rezultatom 2:1.

- S obzirom da su im noge još dosta teške i da je poslednjih sedam dana bilo jako teško, danas je bila sasvim okej trka. Imali smo i ozbiljnog, motivisanog rivala i bilo je dobro da vidimo u kom smo stanju. Propustili smo opet dosta šansi, malo je teren danas bio sporiji, ali je i trka bila dobra. Poznato je da ja ne volim nešto posebno prijateljske, odnosno pripremne utakmice - na njima mnogo više može da se izgubi nego da se dobije - ali dobro, danas smo igrali sa ekipom koja je imala obzira. Sudili smo ja i moj kolega i nismo dozvolili da uđemo u nekakve probleme, tako da smo odradili dobar trening- rekao je Milošević.

Partizan već 30. maja očekuje nastavak sezone, kada od 17.30 dočekuju Mladost.

- Svrha ove današnje utakmice je da ulazimo u takmičarski ritam. Mi imamo ekipu koja ima iskustva, koja igra godinu i nešto dana zajedno i ne sumnjam da ćemo vrlo brzo uhvatiti taj ritam. Na to smo i navikli, tako da ne očekujem neke velike probleme- ističe nekadašnji golgeter.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan - FK Zemun

Crno-beli su nedavno odradili psihološke testove koji će im pomoći pre svega u narednoj sezoni.

- Mislim da sve aspekte koji ulaze u moderni fudbal treba da uključimo u rad sa svim ekipama. Psihologija je jedna od tih stvari koja je jako bitna za svakog profesionalnog sportistu i mislim da to može da poboljša mnoge stvari. Mi smo uradili dva od tri osnovna testa na osnovu kojih ćemo napraviti neki plan za sledeću godinu i nećemo se na ovom zaustaviti. Svrha svega ovoga je da popravimo taj psihološki momenat- objasnio je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading