Crveno - beli ogorčeni na svog bivšeg igrača: Koroman i dan danas podiže platu u Zvezdi, iako radi sve što može protiv nje

Autor:

Sport

21.05.2020

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Koroman, bivši fudbaler Crvene zvezde, uputio je oštre kritike uperene ka srpskom fudbalu i svom nekadašnjem klubu.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Mladenović

Bivši član reprezentacije Srbije nadovezao se kritikama na račun crveno-belih, gde je počeo juniorsku karijeru, a kasnije u nekoliko navrata nastupao kao senior.

Na njegove reči upućene crveno-belima, o tome da za mlade igrače ponikle u klubu nema mesta, nadovezao se Dragan Mladenović, direktor Omladinske škole FK Crvena zvezda, koji je imao oštru reakciju na Koromanovu izjavu: 

- Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Pričao je o tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva - započeo je ispovest Mladenović.  

RepublikaFoto: Telegraf/DraganKadić
Ognjen Koroman

- Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač. Da su upravo oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu - nastavlja Mladenović.

- A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih "ludaka" ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci - zaključuje Mladenović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading