Rusi ponovo žestoko udarili po Marku Nikoliću: Dovođenje Srbina za trenera je najgluplji potez u istoriji!

Autor:

Sport

20.05.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u ruskoj fudbalskoj javnosti ne stišava se ni nedelju dana nakon što je Marko Nikolić i zvanično postao trener ekipe Lokomotive iz Moskve.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Tako sada Marka Nikolića predstavljaju kao čoveka koga su doveli agenti. Ruski mediji se sada utrkuju da dokažu da je Lokomotiva pogrešila, a u tekstovima imaju i skandalozne rečenice.

- Lokomotiva je 14. maja donela jednu od najglupljih odluka u istoriji ruskog fudbala - počinje tekst u jednom od ruskih medija koji su se potrudili da "nagaze" Nikolića maksimalno.

Međutim, tu se nisu zaustavili pa su za njegov dolazak u Rusiju okrivili agenta Dejana Joksimovića.

- Kako je Nikolić završio u Lokomotivi? Odgovor je jednostavan. Iza ovog trenera stoji najuticajniji srpski agent Dejan Joksimović, koji je doveo Miloša Krasića u CSKA i bio upleten u mnogim velikim transferima igrača sa Balkana. On je prvi nahvalio Nikolića lakovernom Kiknadzeu, zatim pokrenuo Nikolićevu PR kampanju u ruskim medijima - navode Rusi.

RepublikaFoto: Starsport

Ističu da Nikolić i u šampionskoj generaciji Partizana u sezoni 2016/17 nije forsirao mlade igrače, osim Nikole Milenkovića, koji je kasnije prodat u Fiorentinu.

- Ako pogledate roster Partizana u sezoni 2016/17, ispada da pored 18-godišnjeg Nikole Milenkovića niko nije igrao konstantno od mlađih igrača. A da biste videli veštine defanzivca za koga su zainteresovani klubovi Serije A ne treba da budete vrhunski trener - cinično zaključuje ruski novinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading