Otkriveno: Evo ko je jedan od zaraženih fudbalera iz PL!

Autor:

Sport

20.05.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Votforda Adrijan Marijapa rekao je da je on jedna od tri osobe koje su bile pozitivan na koronavirus u klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Votforda

U utorak je objavljeno da je ukupno šest osoba u tri kluba Premijer lige zaraženo koronavirusom. Dva člana osoblja Votforda i asistent menadžera Burnlija Ian Voun su takođe bili pozitivni, a nije otkriveno ko su preostale dve osobe i treći klub.

- Za mene je to bilo veliko iznenađenje jer zapravo nisam izlazio iz kuće. Osim nekih vežbi i šetnji sa decom, uglavnom sam se bavio podučavanjem njih i održavanjem forme. Moj stil života je izuzetno miran, bez žurki i izlazaka i sličnog, tako da ne znam kako sam se zarazio.


Marija je istakao da nije imao nikakve simptome, kao i da oseća da je u odličnoj formi.

- Zastrašujuće je kako možete da se osećate apsolutno dobro i da zapravo niste izlazili iz kuće, ali ste dobili virus. Da se nisam vratio na treninge i da se nisam testirao, ne bih nikada saznao da sam imao virus i nastavio bih da se ponašam normalno. To je zapravo čudna pomisao - naglasio je Marijapa.

Igrači i ostali zaraženi će morati u samoizolaciju na sedam dana. Početkom nedelje je testirano 748 igrača i pratećeg osoblja iz 19 klubova, dok su u Noriču testove obavili u utorak i tek treba da objave rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading