Puna Marakana slavi Zvezdinu titulu? Borjan veruje u to!

Autor:

Sport

20.05.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman crveno-belih nada se fešti sa navijačima posle osvajanja 31. titule po redu.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan nada se da će fudbaleri proslaviti titulu sa navijačima!

Golman crveno-belih veruje da će do 20. juna, kada je na programu utakmica poslednjeg kola protiv Proletera iz Novog Sada biti ukinute mere zabrane okupljanja zbog pandemije koronavirusa.

FS Srbije i Zajednica Superlige doneli su odluku da novom šampionu titula bude uručena u poslednjem kolu šampionata.Crvena zvezda ima priliku da osvoji 31. po redu titulu već narednog petka, kada igra na Banjici protiv Rada. U slučaju pobede i osvajanja nova tri boda crveno-beli će matematički odbraniti tron, odnosno osvojiti treću titulu zaredom.

- Neću imati emocije prema Građevinarima, iako sam među njima, kao i u Radničkom, proveo lepe trenutke. Zvezdu volim od malih nogu. Šteta što neće biti navijača, nadam se da će se steći uslovi da u poslednjem kolu 20. juna protiv Proletera pred vernim simpatizerima proslavimo titulu – rekao je Milan Borjan za Žurnal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading