Mračne tajne legende Mančester junajteda: "Bio je sa mojom prijateljicom, a hteo je i moju sestru u krevetu"

Autor:

Sport

20.05.2020

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao je dva puta da krene na rehabilitaciju, ali je to bilo poptuno beskorisno. Sve što je učinio tamo, bio je seks sa jednom ženom koja se takođe lečila - otkrila je supruga Džordža Besta u ispovesti za Dejli Mejl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordž Best u društvu Pelea

Endži Best (67), bivša manekenka, Plajbojeva zečica prošla je turbulentan život sa zvezdom Mančester junajteda.

Džordž je umro pre 15 godina, a na njegovoj sahrani se pojavilo 100.000 ljudi. Osim sjajnih partija na terenu davao i neverovatnu životnu priču medijima, svojim najbližima, saigračima, trenerima... 

- Znao je da pobegne iz klinike i za to vreme da spava sa mojom najboljom prijateljicom, a pokušao je i moju sestru da odvuče u krevet - priznala je Endži, koja se trudila da ga spasi od života prepunog alkohola i žena.

- Svako jutro bih ga terala da uzima tablete, koje pomešane s alkoholom izazivaju mučninu i povraćanje. Morala sam da proveravam da li ih je stvarno progutao, često sam ih otkrivala kasnije u džepovima pantalona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Best i ekipa sa trofejom Evropskog kupa

Nakon tri godine braka živeli su odvojeno, a posle pet godina su se razveli.

- Žao mi je što nije ovde da gleda svog sina, ali tu ne mogu ništa, to je bio njegov izbor. Flašu je voleo više od života - izjavila je Endži, koja sada radi kao lični trener slavnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading