Saša Ilić otvorio dušu: Legendarni kapiten Partizana otkrio zašto više ne dolazi u Humsku!

Autor: Telegraf.rs/Republika

Sport

19.05.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tačno godinu dana Saša Ilić odigrao je svoju oproštajnu utakmicu... Bivši kapiten Partizana otkrio je zašto više ne dolazi u Humsku.

RepublikaFoto: starsport
Saša Ilić sa sinom

Legendarni kapiten Partizana bio je više nego iskren...

- Ma, nisam propustio nijednu utakmicu u poslednjih godinu dana. Na nekima sam istina bio, posle sam sve pratio na TV. Čak i kada su mi se termini sa poslom koji obavljam poklapali, nalazio sam načine da gledam utakmice Partizana. Zašto sam prestao da dolazim? Suviše je komplikovano, ali, recimo, da ne želim da se guram i smetam i da kažu: “Evo ga ovaj, došao po fotelju”, jer se za tu fotelju nikada nisam laktao, niti ću to ikada činiti. Nisam ostao u Partizanu posle završetka karijere, što ne znači da se neću vratiti jednoga dana, jer je to moj klub i nisam zatvorio vrata zadnjicom - rekao je Saša Ilić za "Telegraf".

Nastavio je u istom ritmu.

- Gledam sve utakmice, nerviram se, grizem nokte i velika sam podrška bivšim saigračima, sa kojima sam sve vreme u kontaktu. Zbog utakmice u Hagu, sa AZ Alkmarom, nisam spavao, zbog nekih, poput jesenjeg derbija, radovao sam se kao da sam bio na terenu i tako u krug. Nije fraza, već činjenica: Partizan jeste moja druga kuća, ta veza je jednostavno neraskidiva i ne postoji ništa što može da je naruši. Jer svi smo mi prolazni, samo Partizan je ostaje – zaključio je sadašnji selektor reprezentacije Srbije do 16 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading