Solskjer spremio spisak: Najmanje četiri pojačanja na radaru, ukupan trošak - 300.000.000 evra!

Autor:

Sport

19.05.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da su u Mančester junajtedu svesni da im je potrebno još nekoliko igrača svetske klase ne bi li uhvatili korak sa Liverpulom i Sitijem. Stoga novi "spisak za kupovinu" ni ne treba da čudi. Englezi javljaju da "crveni đavoli" žele da potroše više od 300 miliona funti za dovođenje barem četvorice vrhunskih fudbalera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

I dalje se traži savršen partner Heriju Megvajeru, na listi su Kulibali i Škrinijar, Slovak je u ovom trenutku jeftinija varijanta jer bi Inter pristao na ponudu od 60 miliona funti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Škrinijar (levo)

Vezni red će takođe doživeti velike promene ukoliko Pol Pogba napusti Old Trafordu, Junajted vaga između Kaija Haverca i Džeka Griliša, razlika u ceni nije mala jer se Nemac negde procenjuje i na celih 90 miliona funti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kai Haverc

Ipak, najbliži potpisu u ovom trenutku je Saul, tvrde Englezi, Mančester je spremio 50 miliona što je veoma prihvatljivo za Atletiko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saul

Daglas Košta se takođe nalazi na radaru Olea Gunara Solskjera, Juventus bi prihvatio odgovarajuću ponudu u rangu od oko 25 miliona funti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Daglas Košta

Na kraju, stara boljka - napadač.


Hari Kejn je "mokri san" praktično svakog navijača Junajteda, klub je dao određene signale da bi ga rado doveo, ali pitanje je koliko bi novca morao da izdvoji Totenhemu koji bi ga najradije prodao klubu koji nije u Premijer ligi.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Kapiten reprezentacije Engleske neće napustiti Sparse ukoliko ne stigne ponuda veća od 80 miliona funti, pa je jasno da će "crveni đavoli" prvo morati da prodaju ne bi li se pojačali po želji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading