Ivanić otkrio šta je najveća snaga Crvene zvezde!

Autor: Mediji

Sport

18.05.2020

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezve Mirko Ivanić uveren je da će njegova ekipa nastaviti tamo gde je stala kada se sezona, prekinuta zbog pandemije koronavirusa, nastavi.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

- Svi smo se uželeli fudbala i takmičarskih utakmica. Čekamo 30. maj i meč protiv Rada da pokažemo da smo vredno radili tokom pauze i da smo spremni da nastavimo borbu na oba fronta - rekao je Ivanić za klupski sajt.

On je istakao da su ambicije crveno-belih jasne, odnosno da žele da osvoje Super ligu, ali i Kup Srbije.

- Nedavno smo saznali i protivnika u Kupu, odmerićemo snage sa Inđijom. Idemo korak po korak, igra se samo jedna utakmica, dosta zavisi od inspiracije, ali sve osim pobede u tom meču i našeg prolaza bi bilo iznenađenje - rekao je Ivanić.

Pauzu u prvenstvu provodio kod kuće, a ističe da je upravo tim ono što mu je najviše nedostajalo vezano za fudbal.

- Nedostajala mi je atmosfera, saigrači, lopta, jednom rečju - tim. Upravo je tim naša najveća snaga. Uželeo sam se dolazaka na treninge, druženja sa saigračima, rada sa loptom i stvarno sam presrećan što smo ponovo na terenu. Mislim da u životu nisam iimao dužu pauzu od ove, baš je bilo neobično, ali sad smo svi tu, spremni i orni za rad - rekao je Ivanić.

Ivanić je dodao da će biti "teško i neobično" bez navijača na tribinama.

- Ali, takva je situacija svuda u svetu i to ne može da bude izgovor za nas. Navijači treba da se strpe, a mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo duplu krunu - rekao je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading