"Bio sam na korak od dresa Real Madrida"!

Autor:

Sport

18.05.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti otkrio je da je bio blizu prelaska u Real Madrid. Slavni fudbaler je dugo važio za jednu od najboljih "desetki" na svetu". Celu karijeru proveo je u redovima "Vučice", ali to ne znači da nije imao veliki broj ponuda da napusti "večni grad".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frančesko Toti

Nekadašnji prvak sveta sa reprezentacijom Italije je bio blizu prelaska u Real Madrid, pošto je Florentino Perez želeo da ga dovede u "kraljevski klub".

- Bio sam 80% spreman za prelazak u Real Madrid. To nije bio najbolji period za Romu, iako je uprava uradila sve što sam ja tražio. Real mi je ponudio veliki novac – ponudili su mi ugovor od 25.000.000 evra. Nudili su mi sve, osim kapitenske trake, koju nisu mogli da mi daju jer je ona tada pripadala Raulu. Raul je bio jedini koji je mogao da ima veći ugovor od mene - rekao je "Princ Rima".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Frančesko Toti je bio blizu prelaska, ali se predomislio i ostao do kraja karijere u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading