Neobična podrška igračima u Koreji: Po*no lutke "zapalile" stadion!

Autor:

Sport

19.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi širom sveta u zemljama u kojima se fudbal igra uprkos pandemiji korone na razne načine popunili su prazne tribine. I dok se većina klubova odlučila za kartonske figure, fudbalere Seula su u nedeljnoj utakmici protiv Gvangžua (1:0) bodrile gumene lutke na naduvavanje.

Glumile publiku... Lutke iz seks-šopa

Na tribinama je bilo ukupno 30 "navijača", od toga 25 ženskih, uglavnom sa velikim grudima, uredno obučenih u dresove tima za koji nastupa i naš Aleksandar Pešić. Neke lutke kakve se mogu pronaći u seks-šopovima na sebi su imale čak i reklame za sajtove za odrasle.

Da problem bude veći, čelnicima Seula to uopšte nije bila ideja za utakmicu 2. kola. Naprotiv, sve im je i te kako preselo jer je pornografija u Južnoj Koreji strogo zabranjena.

Zato se ekipa sa Sangam stadiona našla na stubu srama zbog nesvakidašnje greške, a ceo problem nastao je u komunikaciji prilikom isporuke proizvoda kompanije "Dalkom" specijalizovane za seks-igračke.

Fudbaleri Seula

Naime, rukovodioci Seula nisu prilikom porudžbine proverili njenu delatnost, pa su se izvinili navijačima kluba iz prestonice Koreje.

- Nismo proverili kakva je "Dalkom" kompanija i nismo imali predstavu da se bave industrijom seksa. Želeli smo da te lutke izgledaju što stvarnije, ali nismo mogli ni da pretpostavimo da će biti seks-lutke. Poizvođač nam je naveo da je reč o gumenim lutkama iz izloga radnji - pravdao se klupski zvaničnik Li Ði Hon.

Svi sa maskama, nema pljuvanja i duvanja nosa

Prvenstvo Južne Koreje počelo je 8. maja, skoro tri meseca kasnije nego što je bilo planirano. Koronavirus se rano pojavio u toj zemlji, a kada je stavljen pod kontrolu, fudbal se vratio uz stroga pravila. Naime, sudije i rezervni igrači su u obavezi da nose maske, tokom mečeva nema rukovanja između aktera, a pljuvanje i duvanje nosa su strogo zabranjeni.

Fudbaleri Đonbuk Motorsa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading