Emotivni Piksi posle smrti Marka Elsnera: Nisam znao da je bolestan, bio je jak i borben kao mali lav!

Autor: Kurir, Republika

Sport

18.05.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Elsner preminuo je u 60. godini, a smrt bivšeg saigrača potresla je Dragana Stojkovića Piksija.

Dragan Stojković Piksi

- Tužan sam i potresen saznanjem da Marka više nema. Pamtiću ga kao dobrog i iskrenog prijatelja, igrača koji je bio neverovatno inteligentan za poziciju koju je igrao. Sićušne građe, ali jak i borben kao mali lav. Kakvo srce je imao?! Malo je godina imao da je otišao tako rano. Iskreno saučešće porodici. Mnogo mi je žao - rekao je za "Kurir" Dragan Stojković Piksi.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marko Elsner

- Nisam znao da je bolestan. Nikada mi se nije požalio na bilo šta. Čuli smo se preko telefona. Poslednji put smo se videli u Sloveniji, kada sam ja bio predsednik Crvene zvezde, a mi tamo bili na pripremama. Došao je da nas poseti, bio je baš veliki zvezdaš. Tada smo se i prisetili zajedničkih dana iz Crvene zvezde - prisetila se peta "Zvezdina zvezda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading