Ovo će daleko odjeknuti: Vratiću se da ponovo dam gol Zvezdi!

Autor: Sportski žurnal

Sport

18.05.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da bi voleo da se jednog dana vrati u Humsku i ponovo da gol Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Jojić

Jojić je među navijačima Partizana ponajviše ostao upamćen po pogotku Crvenoj zvezdi u 144. večitom derbiju, kada je u 89. minutu potvrdio titulu za crno-bele.

- Nema tu polemike – najdraži gol u karijeri. Najlepši? Stvar ukusa. Bilo ih je još u Teleoptiku, Partizanu, Dortmundu, Kelnu…Drago mi je da se gola svake godine sete. U tom momentu, kada sam ga dao, nije mi bio toliko "vau", nisam imao osećaj njegove težine. Sad, kako godine prolaze, vidim koliko znači navijačima, Partizanu, meni - priča Miloš Jojić.

Želja navijača Partizana jeste da se on jednog dana vrati, a mnogi smatraju da bi upravo igrač takvog kova mogao da se uklopi u sadašnji sastav ekipe iz Humske.

- Drago mi je što navijači žele da se vratim. Dobijam mnogo poruka takvih sadržina. Teško mi je da pričam o tome. Voleo bih, svakako, ali…Nikako prekasno, uz sud: došao sam da završim karijeru. Neću da dođem da me ljudi slave zato što sam pre 10 godina dao gol Crvenoj zvezdi, već da bih ga opet postigao - ističe Jojić.

Jojić je trenutno član austrijskog Volfzbergera, na pozajimci iz Bašakšehira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading