Pretučeni srpski trener otkrio jezive detalje napada: Udarao me je pištoljem u bubrege i glavu

Autor: Sportsport.ba/Republika

Sport

17.05.2020

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener i tim menadžer Radnika iz Bijeljine, Slavko Petrović, napadanut je sinoć na Gradskom stadionu.

RepublikaFoto: youtube.com/rtvslon
Slavko Petrović

Petrovića je napao jedan od rekreativaca nakon što srpski stručnjak upozorio rekreativce da bi trebalo da napuste stadion i da im nije dopušteno okupljanje.

Petrović je prilikom incidenta zadobio nekoliko udaraca, a napadač mu je pretio i pištoljem. Nakon toga Petrović je završio u lokalnom Domu zdravlja na pregledu.

Brzom reakcijom policije napadač je priveden i identifikovan, da bi zatim bio pušten na slobodu. Radi se o osobi M.S. koja će odgovarati za nanošenje telesnih povreda.

 - Sve se odigralo kao u filmovima, nije čoveku svejedno. Ne znate kako da reagujete, uperen vam je pištolj u stomak, svašta vam prolazi kroz glavu. Pokušao sam da ga smirim ali nisam uspeo. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i pištoljem u bubrege. Neko je pozvao policiju koja je brzo došla, ali uspeo je da pobegne. Policija ga je uhvatila, koliko čujem nisu mu pronašli pištolj jer ga je verovatno odmah bacio. Duvao je i balon, u krvi je imao 0.8 promila alkohola. Kamere su sve snimile, ima i nekoliko svedoka - kazao je Petrović za SportSport.ba posle ovog nemilog događaja.

Od ranije je poznato da Gradski stadion posećuju sumnjive osobe koji obično taj objekat umesto za rekreaciju koriste za opijanje. Već ranije je moglo doći do sličnog incidenta, obično je nadvladao razum i prisebnost zaposlenih u FK Radnik, međutim sinoć su stvari eskalirale, ceh je platio Petrović, ali na sreću bez ozbiljnih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading