(VIDEO) Deluje da je sve dogoveno: Vezista Inđije otvoreno o pozivu Crvene zvezde!

Autor: Srbija Danas/Republika

Sport

14.05.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde očigledno će biti jači za još jednog saigrača, samo je ostalo pitanje kada će se mladi vezista Inđije Mihajlo Banjac stići na Marakanu.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije"

Mladi fudbaler, koga krasi odlična igra levom nogom, je sjajnim partijama do prekida sezone izazvao pažnju crveno-belih, a još od malena sanja da obuče dres srpskog šampiona.

- Sigurno da je ovo velika čast da dobijete poziv od Crvene zvezde. Mislim da je to san svakog deteta koji se bavi ovim sportom, da zaigra na najvećem srpskom stadionu, u crveno-belom dresu. Isto tako igranje za Zvezdu je veliki izazov, ali spreman sam da se suočim sa njim - rekao je za "Srbiju Danas" 21-godišnji vezista Inđije Mihajlo Banjac.

Ukoliko se transfer ne realizuje u junu, Mihajlo Banjac kome ugovor sa zeleno-belima ističe na kraju godine, u decembru će i zvanično postati deo Crvene zvezde i staviti se na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading