Sergejev saigrač na raskrsnici: Novi ugovor sa Lacijom ili milioni iz Pariza...

Autor:

Sport

14.05.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Marušić, desni bek Lacija i reprezentacijr Crne Gore mirno čeka odluku čelnika Fudbalskog saveza Italije u vezi sa nastavkom šampionata. Tim iz Rima je u trenutku prekida imao samo bod manje u odnosu na lidera, ekipu Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Lacija

Adam Marušić koji je imao dosta problema sa povredom, uspeo je da se vrati u top formu, da se nametne treneru Simeoneu Inzagiju, da zauzme mesto u defnazivnoj liniji.

Reprezentativac Crne Gore koji je 2017. godine stigao u Lacio, a transfer je iznosio oko šest miliona evra, sada je na slatkim mukama, kada je prelazni rok koji sledi u pitanju.

Naime, francuski i italijanski mediji su objavili da je veliko interesovanje za reprezentativca Crne Gore pokazao PSŽ, a istovremeno, ni Lacio ne sedi skršetnih ruku, pa je Marušiću ponuđen novi ugovor  

Aktuelni mu ističe 2022. godine, a na stolu ima ponudu da stavi paraf do 2024. ili 2025. godine.

Mediji spekulišu da bi ponuda ekipe iz Pariza mogla da iznosi oko 20 miliona evra, ali se ne navodi koliko bi Adam Marušić dobio u slučaju da produži vernost Rimljanima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adam Marušić (u sredini)

Prema nezvaničnim spekulacijama, u slučaju da produži ugovor sa Laciom, Adam Marušić bi godišnje zarađivao oko million evra.

Kako sada stvari stoje, Adam Marušić će naredne sezone sigurno igrati u Ligi šampiona, a dilema je da li će biti u dresu Lacija ili PSŽ-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading