Ozbiljni planovi u Humskoj: Partizan dovodi vezistu engleskog velikana!

Autor: Mozzart Sport, Republika

Sport

14.05.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Pantić treći put u Humskoj! Kako prenosi "Mozzart sport" pouzdani vezista na korak je od povratka na crno-belu stranu Topčiderskog brda. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je prva meta trenera Sava Miloševića u predstojećem prelaznom roku, a najvažnije je da postoji obostrana dobra volja da posao ozvaniči. Što se tiče povratka u Humsku, čak 95 odsto posla između kluba i Pantića je završeno, pa se očekuje da odmah po okončanju aktuelne sezone Pantić potpiše za Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Dokaz da Pantić želi promenu je i izbor novog menadžera. Njega će ubuduće zastupati agencija “Internacional sports ofis”.

To je obelodanio uz sliku sa direktorom te agencije Darkom Ristićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Danilo Pantić? (@pantic.danilo.55) on May 13, 2020 at 8:37am PDT

Pantić je važio za veoma talentovanog fudbalera, ali su mu menadžeri vodili karijeru u lošem smeru.

Još 2015. godine je posredstvom Falija Ramadanija i Pinija Zahavija “pobegao” iz Partizana i kao slobodan igrač potpisao za Čelsi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fali Ramadani

Na Stamford Bridžu nikada nije dobio šansu. Umesto toga je bio na pozajmicama u Viteseu, Ekselzioru, Partizanu i Fehervaru.

Ugovor sa Čelsijem mu napokon ističe na leto 2021. godine i tada će da bude slobodan u izboru kluba.

Pantić je posle raskida saradnje sa čelnicima Videotona bez angažmana do kraja sezone.

Mađari su zimus raskinuli dogovor o pozajmici sa Čelsijem.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić

Imajući u vidu da menadžer Frenk Lampard ne računa ozbiljno na momka iz „klase 1996“ otvorio se prostor za reakciju Partizana koji će pokušati da dobije igrača koji poznaje prilike u ovdašnjem fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

U prethodna dva "mandata" u crno-belom dresu Danilo Pantić je osvojio dve titule i dve duple krune, dva puta je dolazio na pozajmicu i sad konačno moze da parafira višegodišnji ugovor, koji bi trebalo da bude potpisan do juna 2023. godine.

RepublikaFoto: Starsport

Pošto se očekuje rastanak sa Sejdubom Sumom, za koga je puno zainteresovanih ekipa, Pantić bi bio prirodna zamena za Gvinejca. 

Danilo Pantić je upisao u svim takmičenjima 115 utakmica za Partizan, a postigao je 15 pogodaka i zabeležio 19 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading