Nova velika glupost Usmana Dembelea!

Autor:

Sport

13.05.2020

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usman Dembele je, izračunali su statističari, zbog povreda proveo 504 dana van stroja od kako je stigao u Barselonu, ali to nije najgore od svega.

Usman Dembele

Njegovo ponašanje, odnosno neprofesionalnost prevazilazi sve granice, a verovali ili ne, uspeo je da ponovi po ko zna koji put istu glupost.

Poznat je po tome da redovno kasni na klupske dužnosti, ali sada je učinio još goru stvar - uopšte se nije pojavio, i to na pregledima zbog povrede!

Kako je saznao ESPN iz bliskih izvora, Dembele je imao zakazani pregled kod klupskih lekara, kako bi procenili kako teče oporavak od povrede, ali Francuz uopšte nije došao, niti se ikome javio, što znači da je najverovatnije zaboravio?!

Kao što rekosmo, ovo nije prvi put da Dembele napravi neku glupost, svojevremeno je isto bez dozvole kluba nakon jedne povrede otputovao u domovinu, a tada su klupski lekari čak došli do njegovog kućnog praga, ali on nije bio tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading