Ninković: U Dinamu sam stalno pijančio!

Autor: Todor PETKOVIĆ

Sport

14.05.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad ste mladi, željni ste života, a ako ste još pri tome fudbaler i imate malo para, tu kraja nema. Nekadašnja prva violina Dinama iz Kijeva, a danas član Sidneja Miloš Ninković (35) otvoreno je, bez dlake na jeziku, ispričao kako je izgledao njegov život na početku blizu desetogodišnjeg staža u ukrajinskom klubu. Svega je tu bilo, a ponajviše alkohola i nestašnog života, ipak u svemu tome nije bio sam, već je imao i pravo društvo za to.

Miloš Ninković u dresu Dinama iz Kijeva

- U ekipi za izlaske smo bili Milevski, Alijev, Petković i ja. Svi smo tada bili članovi B tima Dinama. Nismo se razdvajali i bilo je baš veselo. Milevski, Alijev i ja bismo ušli u restoran oko osam uveče, potom bi oko ponoći otišli u neki klub i tamo bismo proveli celu noć. Sećam se kada smo jednom ostali do šest ujutro, a klub se zatvarao. Rekao sam Milevskom da idem kući, ali on je odgovorio da nastavljamo dalje - ispričao je Ninković i nastavio:

- Oko pola osam ujutro ljudi su počeli da naviru u lokal i krenula je žurka. Bio sam u šoku, ali Milevski je sve to prošao i znao. Bili smo tamo do 11 prepodne i otišli kućama. Spavali smo neka dva sata i nismo mogli više od pritiska koji nam je skočio. Doktori su nam rekli da moramo hitno u bolnicu. Jednom mi je pritisak pre treninga bio 180 sa 100. Mislim da je to i dalje rekord Dinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading