"Mesi je kriv za Kutinjovu propast u Barsi"

Autor:

Sport

12.05.2020

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Filipe Kutinjo je početkom 2018. iz Liverpula konačno stigao u Barselonu sa epitetom velikog pojačanja i jedan od najplaćenijih igrača svih vremena, ali na Kamp Nou nije ostavio nikakav trag.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Felipe Kutinjo

Španski velikan je izdvojio čak 160 miliona evra za Kutinja i očekivalo se da bi on mogao da bude idealna zamena za Nejmara, međutim, na Kamp Nou se nije naigrao, a klub ga je letos poslao u Bajern na pozajmicu.

Brazilac je igrao na više pozicija u Barseloni i jednostavno se nije uklopio u ekipu koja umnogome zavisi od raspoloženja Lea Mesija. Mnogi i dalje smatraju da nekadašnji igrač Liverpula i Intera zaslužuje drugu šansu i da postoji mogućnost da ostane u Barsi.

Nekadašnji igrač Barselone Ronald de Bur izjavio je da veruje da je Mesi glavni razlog zbog čega Kutinjo nije uspeo na Kamp Nou.

- Kutinjo je igrač koji je bio zadužen za sve akcije Liverpula. U Barseloni je to drugačije jer tu ulogu ima Mesi. Vidite da je to mašina koja odlično funkcioniše, ali se Kutinjo u to nije uklopio. Navikao je da lopta ide najviše ka njemu, međutim zbog Mesija u Barsi to nije moguće. On je najbolje igrao u vremenu dok je Mesi bio povređen. Kutinjo je sjajan igrač, ali jednostavno ne uklapa se u igru Katalonaca i to je jedini problem - rekao je De Bur.

Brazilac je ove sezone odigrao 22 utakmice u Bundesligi i postigao je osam golova. Prvenstvo Nemačke nastavlja se 16. maja, a Bavarci su lideri sa četiri boda više od Borusije Dortmund.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading