(VIDEO) VEROVALI ILI NE Bambi Tošić: Moj prvi gol iz penala u karijeri!

Autor:

Sport

15.10.2017

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da se oporavio od povrede i istakao da je spreman za meč protiv Skenderbega u 3. kolu Lige Evropa.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

Janković i Tošić

Partizan je u nedelju pobedio u gostima ekipu Radnika 2:0. Crno-beli su oba gola postigli sa penala, a jednom se u strelce upisao Tošić.

- Danas je najbitnije bilo da odigram pola sata kako bih što spremniji dočekao utakmicu u četvrtak, a uz to da je i povreda  zalečena. Naravno da mi je nedostajao teren, posebno u utakmicama kada nisam mogao da igram, a bio sam potreban ekipi. To je fudbal i zato svaki minut na terenu mora da se iskoristi - rekao je Tošić i nastavio:

- Dva penala, oba zasluženo. Ovo je inače moj prvi gol iz penala u karijeri, tako da sam posebno srećan  zbog toga. Na svim predhodnim utakmicama koje sam igrao, bio  sam prvi na listi za izvođenje penala, zato sam i uzeo da šutiram.

Tošić je tek pre nekoliko dana odradio prvi trening sa Sejdubom Sumom.

- Sigurno da je velika odgovornost na nama i da su očekivanja velika što govori da imamo kvalitet. Potrudićemo se da se još bolje uigramo i da Partizan iz utakmice u utakmicu bude sve bolji.

Partizan će u četvrtak gostovati Skenderbegu u 3. kolu Lige Evropa.

- Sada su sve misli uprte u taj meč Lige Evrope i od sutra kreće priprema. Svi znamo koliko je bitan za nas i ja sam uveren da ćemo biti na nivou koji treba Partizan da pokaže. Svi smo u stroju, utakmica je od velike važnosti  za dalji  tok sezone i toga smo svesni. Idemo na pobedu kao što se uvek očekuje od Partizana - naveo je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading