Paunovićeva poruka Joviću: Ako dobiješ na lutriji i nisi spreman da živiš sa tim novcem, vraćaš se gde si bio!

Autor:

Sport

11.05.2020

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš fudbalski trener Veljko Paunović govorio je Špancima o svim aktuelnim temama u svetu fudbala, a neizbežna tema bio je i Luka Jović.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Paunović

– Uveren sam da se fudbal može vratiti u normalu. Najvažnija stvar u povratku biće fizičko stanje igrača, ali igrači su bili disciplinovani. Treneri sa kojima sam razgovarao su zadovoljni s tim - rekao je Veljko Paunović za radio "Marka".

Bivši trener MLS ligaša Čikago Fajera govorio je i o Luki Joviću.

– Svi smo očekivali da ćemo videti više od Jovića, ali mislim da je prolazio kroz period adaptacije. I dalje mu mnogo verujem. Luka mora dati svoj doprinos i zaraditi poverenje od Zidana. Konkurencija u Realu je velika i morate se stalno boriti. Ako dobijete na lutriji i niste spremni živeti sa tim novcem, uskoro ćete se vratiti tamo odakle ste počeli – poručio je nekadašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije sa kojom je postao prvak sveta na Novom Zelandu 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading