Lion demantovao svog predsednika!

Autor:

Sport

10.05.2020

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Liona Žan-Mišel Ola u subotu je rekao da je revanš utakmica Lige šampiona protiv Juventusa zakazana za 7. avgust, dan kasnije stiže demanti ove vesti iz samog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaler Liona

Lion je u saopštenju objavljenom u nedelju demantovao izjavu koju je dao predsednik kluba Žan-Mišel Ola koji je duel sa Juventusom najavio za 7. avgust u Torinu pred praznim tribinama.

- Fudbalski klub Lion želi da pojasni da datum utakmice Juventus - Lion u nokaut fazi Lige šampiona još nije određen, suprotno onome što je sugerisano ranije. Datum utakmice trebalo bi da bude potvrđen u sklopu planiranja poslednje feze Lige šampiona i to će objaviti UEFA - navedeno je u saopštenju.

Liga u Francuskoj neće biti nastavljena i iz Liona su u saopštenju naglasili da žale što nemaju priliku da se za nastavak takmičenja pripremaju kao ostali klubovi od kojih je veliki broj već počeo sa pripremama pred očekivani nastavak sezone.

Lion je u prvom meču kod kuće slavio 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading