Gigs otkrio ko su bili Fergijevi ljubimci

Autor:

Sport

10.05.2020

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs otkrio je da je trofejni menadžer Ser Aleks Ferguson ima ljubimce koji nisu prolazili kroz neke njegove, nadaleko poznate "drilove."

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleks Ferguson

Da je prema nekim igračima imao drugačiji tretman to se posebno videlo, po rečima Velšanina, po tome na koga nije vikao kada bi nešto loše uradio. A malo je bilo takvih.


- Jedan je bio Kantona. Bilo je mečeva na kojima Erik nije ništa uradio. Nije dao gol, nije asistirao, a čak se nije ni trošio u odbrani kao na primer Runi ili Teves. I onda bismo sedeli u svlačionici posle utakmica i komentarisali u pola glasa kako će ovog puta osetiti Fergusonov bes. Ali, ništa se ne bi dogodilo. Na narednom meču Kantona bi postigao gol ili izveo neku svoju magiju. Ostala trojica bili su Brajan Robson, Roj Kin i Kristijano Ronaldo. Ser Aleks je velike zvezde tretirao na poseban način, jer je znao da će mu se odužiti na terenu - rekao je Gigs.

Sa druge strane, "omiljen sin" Mančestera umeo je da zapadne u nemilost škotskog trenera.

- Bio sam u nemilosti nekoliko puta. Šest ili sedam puta bio sam kažnjavan zbog rasprava sa njim, zbog svađa. U tim trenucima nije mi bilo svejedno, ali posle nekoliko godina Ser Aleks mi je rekao kako je voleo kada bih mu uzvratio, jer mu je to govorilo da mi je stalom da nisam ravnodušan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading