(FOTO) Požar na stadionu Kolubare: Oštećen teren prvoligaša iz Lazarevca!

Autor:

Sport

10.05.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota! Nepoznati počinioci pokušali su da zapale teren FK Kolubara iz Lazarevca. Radi se o klubu iz Prve lige Srbije koji je izdao saopštenje o tome da je neko hteo da im naudi i da je šteta mogla da bude velika da vatrogasci nisu brzo reagovali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Podloga od veštačke trave namenjena za rad mlađih kategorija je oštećena u izazvanom požaru od strane osobe koja ga je svesno želela da ga zapali. Vatrogasci su pravovremeno reagovali i spasili mnogo veću štetu. 

- U prepodnevnim časovima u vremenskom intervalu između 09.00 i 10.00, nepoznata osoba je polila i pokušala da zapali teren sa veštačkom podlogom. Plamen su primetili prolaznici i odmah obavestili pripadnike vatrogasne jedinice u Lazarevcu, koji su brzom intervencijom sprečili veliku štetu. Čemu i kome smeta teren namenjen najmlađima i njihovom fudbalskom razvoju? Nek služi na čast -  piše na zvaničnoj Fejsbuk stranici Kolubare.

U trenutku prekida Prve lige Srbije, Kolubara se nalazi na šestoj poziciji, a takmičenje bi trebalo da se nastavi 30. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading