Vukojević se otreznio, pa oglasio nakon teških optužbi!

Autor:

Sport

09.05.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Hrvatskoj danas je kao bomba odjeknula vest kako je bivši reprezentativac te zemlje, Ognjen Vukojević, prijavljen od strane svoje supruge za nasilje u porodici.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Vukojević

Vukojević je navodno pretio da će ubiti nekadašnju mis Hrvatske, a njoj je zasmetalo jer je kući došao pripit. Na njen poziv stigla je i policija koja mu je izmerila 0,6 promila alkohola u krvi, a Vukojeviću je zabranjen pristup supruzi dok se razmirica ne reši.

- Mogu potvrditi kako sam zbog nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom tužilaštvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne reše, ne živimo u istom domaćinstvu. Verujem da ćemo ovu situaciju uskoro rešiti u krugu naše porodice, a do tada vas molim za razumevanje u potrebi da naše porodične stvari zadržimo u svoja četiri zida - rekao je Vukojević za Jutarnji list koji je i objavio celu priču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading