Flert Parižana sa Argentincima: Martineza zanima samo Barselona, ali drugi napadač je zainteresovan!

Autor:

Sport

09.05.2020

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stoje stvari, Pari Sen Žermen je digao ruke od ideje da u svoje redove preseli napadača milanskog Intera Lautara Martineza."El Toro" je velika želja Barselone, koja u Argentincu vidi Suarezovog naslednika, ali se nedavno PSŽ umešao u čitavu priču, sa željom da bivšeg igrača Rasinga preseli u svoje redove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Pari Sen Žermena

Ipak, izgleda da su odustali, jer je Lautaro Martinez zainteresovan samo za Barselonin dres, ukoliko bude napuštao Milano.

Tako su se okrenuli ka ideju zadržavanja drugog argentinskog napadača iz redova Intera, Maura Ikardija, koji je ove sezone igrao na "Parku prinčeva" kao pozajmljen igrač "neroazura".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ništa od Lautara Martineza u "gradu svetlosti"

"Sveci" imaju opciju da ga na leto otkupe za 70 miliona evra od ekipe sa "Meace", ali izgleda da to nisu spremni još da urade.


Oni će pokušati da postignu novi dogovor sa Interom, svesni da je Maurito završio sa "neroazurima", ideja je da produže pozajmicu na još godinu dana.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Realnija opcija: Mauro Ikardi se ne vraća u "grad mode", ostaje u "gradu svetlosti"

Sam fudbaler je istakao da želi da se vrati u Italiju, ali i da bi mogao da ostane u Parizu, sva je prilika da će se zadržati u Francuskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading