I on se pita: Rakitić želi da ostane u Barseloni

Autor:

Sport

08.05.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Rakitić, koji je za katalonski klub upisao 299 nastupa, želi da ostane u Basceloni i nakon ove sezone. Barsu, međutim, zanima njegova prodaja ili razmena, tvrdi Mundo Deportivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Rakitić

 - Još uvek imam ugovor sa Barselonom do leta 2021. a kada potpišem neki ugovor uvek nastojim da ga ispoštujem do kraja - rekao je 32-godišnji Rakitić u razgovoru za televiziju Sky Deutschland.

 - Ne budem li mogao da odradim ugovor zbog nekog razloga, klub i ja ćemo sesti i porazgovarati o tome. Trenutno sam jako srećan u Barseloni - istakao je.

Katalonske novine Mundo Deportivo izvestile su u petak, pozvavši se na neimenovane izvore iz kluba, kako će sastanak između Rakitića i Barselone biti održan kada završi sezona.

 - Pre toga obe strane žele da ostanu fokusirane na osvajanje preostale dve titule (španskog prvenstva i Lige šampiona) - piše Mundo Deportivo.

Igrači su se u sredu testirali na koronavirus pa su u petak počeli individualno da treniraju, prvi put nakon što je prvenstvo zaustavljeno 13. marta. 

Trećeplasirana Sevilja poručila je kako je zainteresovana za Rakitića ali samo ako ne bude morala da plati odštetu Barseloni. Predsednik Viljarreala rekao je da je Rakitić dobrodošao kod njih ako odluči iduće godine da napusti Barselonu. Mediji su nagađali o brojnim drugim klubovima koji ni u jednom trenutku nisu potvrdili interes.


 - Već sam navikao na to - rekao je Rakitić.

 - U ovom klubu sam šest godina i svake sezone je bilo ovako. Fudbal je sport, ali ponekad mu se najbolje smejati - dodao je.

Sa Barselonom je u poslednjih pet sezona četiri puta bio prvak Španije i osvojio četiri Kupa kralja, a 2015. godine je podigao i pehar Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading