Legenda Junajteda besna na Di Mariju: Važno je da pljuješ po klubu, a igrao si kao SMEĆE!

Autor:

Sport

08.05.2020

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Anhela di Marije opasno je isprozivala Mančester kao grad i Junajted kao klub. Legendarni Geri Nevil stao je u odbranu grada u kojem je rođen i kluba u kojem je bio kapiten i proveo celu karijeru.

Anhel di Marija u dresu Pari Sen Žermena protiv bivšeg kluba

- Čujemo takve priče s vremena na vreme od fudbalera koji su odigrali kao smeće, poput Di Marije u Mančester junajtedu. Bio je užasan, a ja sam imao velika očekivanja od njega kada je došao misleći da smo doveli top fudbalera - rekao je Geri Nevil.

Nastavio je u istom ritmu.

- Od prvog dana nije bio zainteresovan. Trebalo je da se ugleda preko puta na Serhija Aguera ili Pabla Zabaletu koji su bili dobri u Mančesteru i nisu srljali u transfer posle jedne sezone - jasan je bivši kapiten "crvenih-đavola".

On ima poruku za suprugu ovog igrača.

-  Uvek ću braniti moj grad do poslednjeg atoma snage. Bez obzira što je njegova žena imala ružno iskustvo sa pljačkom koje joj je sigurno teško palo i uticalo na sud koji je izrekla o Mančesteru. Nema pravo da daje ovakve izjave - poručio je legendarni engleski defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading