Velika promena crveno-belih: Zvezda u pohod na novu Ligu šampiona kreće iz Srbije!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

08.05.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od prethodnih godina kada su glavni deo priprema obavljali uglavnom na Alpima, a manji deo na Zlatiboru, fudbaleri Crvene zvezde će ovog leta za sledeću sezonu glavni deo priprema odraditi na Maljenu, tačnije na visoravni Divčibari.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković i Federiko Panonćini

Kako prenosi "Sportski žurnal" iz Ljutice Bogdana su se na ovaj potez odlučili zbog vanrednog stanja u kome se čitav svet nalazi zbog epidemije koronavirusa jer je pitanje da li će i kada će granice biti otvorene između 6. i 10. jula za kada je zakazan početak priprema. 

Uz to očekuje se da cene aranžmana značajno poskupe, a klub nije u prilici da se razmeće sa novcem zbog globalne ekonomske krize, tako da će glavni deo priprema odradi u hotelu srpskog košarkaša Miloša Teodosića, koji se nalazi na samo sat vremena vožnje automobilom od Beograda.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Uz to nije isključena opcija da crveno-beli kao prethodnih sezona odrade jedan deo priprema na Zlatiboru, gde će imati dosta rivala za prijateljske utakmice jer se na ovoj planini tradicionalno priprema najviše fudbalskih ekipa iz regiona.

RepublikaFoto: Starsport

Pre početka priprema za novu sezonu fudbaleri će imati sasvim dovoljno vremena za odmor, oko 15 dana.

Ukoliko osvoji titulu kao što se očekuje zbog bodovne prednosti Crvena zvezda će kvalifikacije za Ligu šampiona početi od drugog kola, čije utakmice se igraju 11. i 18. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading