I Pastore "zapao za oko" Bekamu?

Autor:

Sport

07.05.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Havijer Pastore je trebalo da bude veliko pojačanje za Romu, koja ga je 2018. godine za oko 25 miliona evra dovela iz PSŽ-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Havijer Pastore

Međutim, Pastore nije pokazao gotovo ništa, bilo je tu i nezgodnih povreda i već odavno se spekuliše da ga se Roma želi rešiti na sve načine.

Još jedan od razloga zbog kojih Roma želi da se reši Pastorea je i taj što njegova plata (ugovor do 2023. godine) trenutno predstavlja veliki teret za budžet kluba.

Sada su se pojavile glasine da je za Pastorea, koji će uskoro napuniti 31 godinu, zainteresovan Inter Majami, tim koji još uvek čeka svoju premijernu MLS sezonu.

Reč je o klubu koji je u vlasništvu Dejvida Bekama i koji se već neko vreme dovodi u vezu sa mnogobrojnim velikim fudbalskim imenima - koje se bliže zalasku karijera.

Da li će upravo Pastore biti jedan od onih koji će pojačati Inter, ostaje da se vidi. Ukoliko bi otišao u SAD, Pastore bi bio bliži svojoj porodici u Argentini. Inače, Pastore je domovinu napustio još 2009. godine kada je stigao u Italiju i potpisao za Palermo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading