Gudelj zbunjen: Čekamo rezultate - želiš da ih zagrliš, a ne smeš!

Autor:

Sport

07.05.2020

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri i stručni štab Sevilje imali su u sredu testiranja na koronavirus, a nakon što dobiju rezultate trebalo bi već u petak da se nađu na terenu i krenu sa treninzima. Jedan od onih koji u Sevilji jedva čekaju povratak jeste srpski reprezentativca Nemanja Gudelj.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Nemanja Gudelj

- Svi smo veoma srećni što možemo da krenemo. Malo mi je čudno bilo u sredu kada sam video saigrače. Želih da ih zagrliš, oni su tvoja porodica, ali ne smeš - rekao je Gudelj i dodao:

- Što se tiče zdravlja, uopšte se ne bojim. Imam puno poverenje u klub. Hteo sam još odmah posle testiranja da obujem kopačke i istrčim na teren.

Gudelj i ekipa bi u četvrtak tokom dana trebalo da dobiju rezultate testiranja, a Srbin se osvrnuo na reči nekih kolega iz Primere da možda ne bi trebalo da se igra.

- Razumem ih, svako ima svoje viđenje situacije koja je teška. Jedni se više plaše i to je normalno. Što se tiče mog mišljenja, ja ću dodati da postoje stručnjaci koji će odrediti da li je povratak igri zdrav ili ne. Ako kažu da jeste, onda hoćemo da igramo- rekao je srpski fudbaler.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading