Milošević: Moramo da pojačamo treninge, ovako ništa nećemo uraditi do 30. maja!

Autor: Republika

Sport

07.05.2020

10:13

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da ekipa od ponedeljka mora da uđe u jači trening ako želi da spremno dočeka nastavak Superlige 30. maja.

Starsport
Savo Milošević

- Danas je ukinuto vanredno stanje, pa se nadam da će i mere koje se tiču sportskog treninga biti malo labavije. Mi moramo da uđemo u ozbiljan trening od ponedeljka, ako želimo da igramo 30. Takmičarske utakmice zahtevaju napore i ozbiljan trening. Sa ovim merama, kako smo trenirali ove nedelje, nećemo biti spremni za 30. maj- rekao je Milošević u Jutarnjem programu RTS-a.

FSS je u sredu doneo odluku o nastavku fudbalskog prevenstva uz odigravanje preostala četiri kola, bez plej-ofa i plej-auta.

- Sve ekipe, ne samo moja su bez takmičarske forme. Imamo malo više od tri nedelje da probamo da dođemo do neke forme. Prevashodni cilj svih nas je da pokušamo da sprečimo povrede i uradimo preventivu koliko je moguće. S druge strane, može da bude dobro za nas koji igramo u Evropi tih sedam utakmica, zajedno sa Kupom. Ukoliko prođemo taj period bez povreda, onda ćemo dočekati kvalifikacije za evrotakmičenja u dobroj formi- zaljučio je Milošević.

Partizan će 30. maja dočekati lučansku Mladost.

Komentari (0)

Loading