Evo zašto Dembele nije bio danas na testiranju

Autor:

Sport

06.05.2020

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi i igrači prvog tima Barselone stigli su danas u trening kamp, gde su obavili testiranje i lekarske preglede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Osman Dembele

Španski mediji objavili su danas da Osman Dembele jedini nije bio na testiranju, pa mnogima nije bilo jasno gde se on nalazi. Dembele je poznat po tome da često kasni na treninge, pa su zbog toga posumnjali da je ponovo napravio neki propust.

Međutim, nakon svega oglasili su se večeras iz katalonskog kluba kako bi objasnili zbog čega francuski fudbaler nije bio na testiranju. Naime, on nema pravo da igra do kraja sezone i zbog toga su u klubu smatrali da nema potrebe da dolazi u klupske prostorije.

Dembele je van terena već pet meseci zbog povrede, ali uskoro će se vratiti u pogon. Ipak, nema pravo na nastup jer je Barselona zbog njegove povrede dobila specijalnu dozvolu da van prelaznog roka dovede pojačanje.

Kao što je poznato Martin Brajtvajt je stigao kao zamena za Dembelea i zauzeo njegovo mesto, zbog čega Francuz više nema pravo na nastup ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading