Pokajnik: Kalu se u suzama pojavio u svlačionici Herte

Autor:

Sport

06.05.2020

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Salomon Kalou je na Fejsbuku uživo prenosio dolazak u svlačionici berlinskog kluba, a time je pokazao da niko u timu ne poštuje pravila oko koronavirusa. Niko od njih nije nosio zaštitnu masku ili rukavice, rukovali su se i grlili što je izazvalo gnev nemačke javnosti.

RepublikaFoto: facebook.com/salomonkalou
Salomon Kalu

Herta je odmah nakon toga reagovala i uputila izvinjenje svima, a pored toga su i suspendovali Kalua. Oni su objasnili da su igrači podeljeni u grupe i da imaju različite prostorije za kretanje i presvlačenje.

Međutim, Kalu je pokazao da se to baš ne poštuje zbog čega je suspendovan. On verovatno više neće nastupiti u dresu Herte s obzirom da mu ističe ugovor na kraju sezone.

Kako piše ugledni Kicker, nekadašnji igrač Čelzija se itekako kaje zbog svog poteza. On je juče ponovo stigao na trening kako bi se izvinio javno trenerima i saigračima zbog onoga što je uradio, pa je čak zaplakao jer je shvatio da je to verovatno oproštaj od Herte.

Njemu je sve to teško palo posebno jer je suspenzija došla u trenutku kada se znalo da će se Bundesliga nastaviti. Kalou je u Hertu stigao pre šest godina iz Lila i sigurno je da na ovakav način nije hteo da naruši svoj ugled i završi epizodu u nemačkom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading