Veza je Uroš Račić: Zvezda pronašla napadača u Portugaliji!

Autor:

Sport

06.05.2020

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se prethodnih dana uglavnom govorilo o defanzivnim opcijama za letnji prelazni rok Crvene zvezde sportski sektor kluba iz Ljutice Bogdana zainteresovan je i za dovođenje napadača.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U ovom trenutku konkurencija u napadu je velika, tu su Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Tomane, ali kako se lako može dogoditi da Boaći napusti "Marakanu" klub se dao u potragu za igračem koji bi bio idealna zamena.

Izbor je pao na Brazilca koji nastupa u šampionatu Portugalije, a kako prenosi Mozzartsport u pitanju je Anderson Oliveira Silva. Brazilac igra za Famalikao, u novembru će napuniti 23 godine, a ove sezone je postigao 7 golova za svoj klub.

Ugovor ga veže za Famalikao do 2024. godine, što znači da je u opticaju jednogodišnja pozajmica, a ako se dokaže na stadionu "Rajko Mitić" razgovaralo bi se o otkupu ugovora.

Nekadašnji fudbaler Guarantigete saigrač je bivšeg igrača crveno-belih, Uroša Račića, pa su čelnici srpskog šampiona svakako imali kod koga da se raspitaju o kvalitetima Brazilca. Od 2017. godine za Famalikao je na 60 utakmica postigao 16 golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading