"Toti dovede sina na trening Rome pa ga čeka u autu, to je sramota i skandal"

Autor:

Sport

05.05.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Di Natale je svojevremeno bio jedan od najboljih napadača u italijanskoj Seriji A, a skoro celu karijeru proveo je u dresu Udinezea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frančesko Toti

Di Natale je ponikao u Empoliju, ali je na leto 2004. godine potpisao za Udineze i do kraja karijere je igrao u ovom klubu. On je svoju karijeru završio 2016. godine kada je proslavio svoj 38. rođendan i bez dileme je velika legenda Serije A.

Međutim, mnogi veruju da je Di Natale mogao da ostvari mnogo bolju karijeru da je napustio Udineze. On je imao mnogo primamljivih ponuda dok je bio član kluba iz Udina, ali na kraju je odlučio da sve to odbije.

Di Natale je u razgovoru za italijanske medije priznao da je bio na velikom iskušenju kada je stigla ponuda Juventusa. Stara dama je želela da ga dovede u svoje redove, ali je Di Natale na kraju odbio.

 - Osećao sam se dobro u Udinama, baš kao i moja porodica. Da sam prihvatio ponudu Juventusa moj život bi sigurno bio danas drugačiji. Ipak, ne znam da li bi bio bolji ili lošiji. Možda sam tamo mogao da dam više golova, ali takve stvari nisu sreća za mene. Bio sam srećan ovde i nisam hteo ništa da menjam. Nisam se pokajao - rekao je Di Natale.

Takođe Di Natale je pričao i o svom starom prijatelju Frančesku Totiju, koji je celu karijeru posvetio Romi. On je šokiran što ga klub ne tretira kako je zaslužio.

 - Čuo sam da Toti ne oseća neku dobrodošlicu kada dođe u trening centar Rome u Trigoriju. Pročitao sam negde da sina doveze na trening i da ga čeka u autu dok ne završi. Pa, to je skandal i velika sramota za Romu. On je ispisao istoriju tog kluba. Toti je Roma i njegova statua bi morala da bude unutar tog trening centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading