(VIDEO) LACIO DOBIO JUVE; Dibala promašio penal u 97.minutu

Autor:

Sport

14.10.2017

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus i Lacio su odigrali derbi u okviru 8. kola Serije A. I pored tri pogotka i podbede Rimljana, utakmicu je obeležio sudija Paolo Macoleni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost igrača Lacija

Juventus je poveo preko Daglasa Koste u 24. minutu. Kako bi doneo ispravnu odluku, da li je ofsajd ili pogodak, sudija je posegao za video-tehnologijom i posle odgledanog snimka pokazao na centar.

Početkom drugog poluvremena Ćiro Imobile u 48.minutu donosi izjednačenje na asistenciju Luisa Alberta, koji se šest minuta kasnije pogodio mrežu Bufona koji je skrivio penal.

U sudijskoj nadoknadi, igrači Juventusa su tražili penl, Lacijali su počeli slavlje, a arbitar je ponovo tražio da odgleda snimak. U 97.minutu dosudio je penal za juventus, koji je već ispuštene bodove mogao da povrati. Ipak Dibalin udarac je odbranio golman Lacija  Strakoša sačuvao bodove „nebesko plavima“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading