(VIDEO) Motivacionom porukom navukao gnev naroda: Zbog svoje bahatosti mrzeće ga još više

Autor:

Sport

05.05.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emanuel Adebajor nije posebno omiljena pojava u svom Togu, gde se trenutno nalazi.

RepublikaFoto: instagram.com/therealadebayor
Emanuel Adebajor

Nekadašnji napadač Reala, Monaka, Totenhema, Sitija i Arsenala za vreme pandemije koronavirusa živi u glavnom gradu Lomeu, odakle je potvrdio kako svojoj zemlji neće pomoći u borbi sa Covid - 19.

 - Svi vi koji me napadate da ne doniram, u pravu ste, ne doniram i neću donirati. Radim ono što želim i jedem šta želim. Znam da će biti onih koji će me zbog toga kritikovati, ali ja odlučujem šta ću raditi sa svojim novcem.

To je rekao pre nekoliko nedelja, a sada je otišao korak dalje. Na Instagramu je objavio "motivacioni video", kako ga je i sam nazvao. U tom snimku nalazi se njegovih devet skupocenih automobila. Rols Rojs, Mercedes, Porše, BMW i Rendž Rover čine deo njegovog bogatstva, a 36-godišnjak uz sve poručuje:

- Motivacija ponedeljkom. Ova video poruka vam govori da možete uspeti. Samo trebate da verujete u sebe i naporno radite kada niko ne gleda. Označite prijatelja koji ovo treba da vidi.

Adebajor trenutno igra za paragvajsku Olimpiju i proživeo je pravu dramu kako bi stigao kući u Lome, gde je proveo dve nedelje u karantinu.

- Znam da neki pričaju da sam ja doneo virus u Lome. To je tužno, ali ova je zemlja takva. Mogu me uporediti sa Drogbom, mogu me uporediti sa Etoom, ali, nažalost, ja nisam oni. Ja sam Emanuel Adebajor i uvek ću raditi ono što želim - zaključio je u martu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading