(VIDEO) Suspendovan zbog svoje "gluposti": Fudbaler Herte prekršio pravilo društvenog distanciranja

Autor:

Sport

04.05.2020

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač "Čelsija" Salomon Kalu, koji sada igra u nemačkom klubu "Herta Berlin", suspendovan je nakon što je objavio video snimak na kojem se vidi kako krši pravila društvenog distanciranja rukujući se sa saigračima.

RepublikaFoto: facebook.com/salomonkalou
Salomon Kalu

Bundesliga osudila je snimak koji Kalu postavio na Fejsbuk, u kojem se rukuje sa igračima Herte i zaposlenima u klubu.

Nemačka liga uvela je stroge higijenske mere, trudeći se da obezbedi "zeleno svetlo" za ponovno pokretanje prekinute sezone, prenosi "Gardijan".


 - Slike Salomona Kalua iz svlačionice Herte apsolutno su neprihvatljive - navodi se u saopštenju nemačke fudbalske lige.

Herta je objavila da su hitno suspendovali tridesetčetvorogodišnjeg igrača iz Obale Slonovače.

Kalu, koji je 2010. godine s Plavima osvojio Premijer ligu, izvinio se zbog svojih postupaka i rekao da je trebalo da bude upućeniji pošto je učestvovao u zdravstvenim projektima u svojoj domovini.

 - Žao mi je ako je moje ponašanje ostavilo utisak da koronu ne shvatam ozbiljno. Želeo bih da se izvinim zbog ovoga - rekao je Kalu.

Bundesliga, koja namerava da ponovo pokrene sezonu od 16. maja, objavila je da je na masovnim testiranjima igrača i pomoćnog osoblja na korona virus bilo 10 pozitivnih rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading