(VIDEO) Sporni video igrača Herte koji je uznemirio nemačku javnost

Autor:

Sport

04.05.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video koji je snimio fudbaler Herte Salomon Kalu, na kojem fudbaleri kluba iz Berlina ne poštuju pravila ponašanja tokom pandemije koronavirusa, brzo je uklonjen s društvenih mreža.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Herte

Direktni prenos na Fejsbuk profilu 34-godišnjaka naprosto je šokirao sve ljubitelje fudbala i razbesneće navijače i čelnike Herte, a moglo bi da ima velike posledice za celu Bundesligu.

Kalu je počeo snimanje dok se vozio u automobilu, a po ulasku u svlačionicu moglo se videti da igrači ne poštuju mere niti postoji ikakva socijalna udaljenost između njih. Kalu svakom od svojih saigrača pruža ruku kako bi ih pozdravio i izgleda kao da nikoga nije briga za Covid-19, a u Nemačkoj su trenutno u toku testiranja bundesligaša pre nego što se donese odluka o tome hoće li se prvenstvo nastaviti ili prekinuti.

U jednom trenutku igrači počinju da razgovaraju o smanjenu plata, na šta se komentariše da je klub fudbalerima platio manje nego što je dogovoreno.

Nešto kasnije, Kalu ulazi u prostoriju u kojoj se trenutno nalazi Džordan Torunariga, stoper Herte koji je na testiranju, a osoba koja izvršava bris je u tom trenutku odmah zatražila od napadača da izbriše video. 34-godišnjak se smeje i nastavlja snimanje.

Video je kasnije nestao, ali snimci kruže internetom, a Herta se još nije oglasila povodom gluposti koju je napravio njen napadač, kome ugovor ističe idućeg leta, pa bi mu ovo mogli biti zadnji dani u Berlinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading