Mbape "ispalio" Real Madrid: PSŽ mu sprema novi ugovor i cifru života!

Autor:

Sport

04.05.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora se priznati Pari Sen Žermenu, koliko god nekom se ne sviđao način poslovanja tog kluba, da ume da sačuva svoje igrače. Godinu dana "sveci" odolevaju napadima Barselone, koja želi da vrati Nejmara u svoje redove, a sada su blokirali pristup i Real Madridu, koji sanja da vidi u belom Kilijana Mbapea. Napadač vanserijske brzine je, kako tvrdi L'Ekip, odbio da uđe u pregovore sa "kraljevskim klubom", zato što je od PSŽ-a dobio ugovor od kojeg se vrati u glavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Po novom ugovoru, koji bi uskoro trebalo da bude potpisan, Mbape će stati rame uz rame sa najplaćenijim igračem kluba Nejmarom.

A to znači da će francuski reprezentativac zarađivati oko 37.000.000 evra godišnje

 

Po važećem ugovoru Mbape zarađuje duplo manje od te sume, tako da će taj novi „papir“ overiti i zvanje prve zvezde tima francuskom reprezentativcu, za kojeg mnogi smatraju da će biti najveća zvezda svetskog fudbala kada Lionel Mesi siđe sa scene.

Učinak u dresu Pari Sen Žermena: 120 utakmica - 90 golova

Moraće, dakle, Real da se strpi da bi ispunio svoju veliku želju, da dovede Mbapea na Santjago Bernabeu.

Kako su pisali prethodnih dana španski mediji, san čelnika "blankosa" je da u navalnom redu vide francuskog asa i Erlinga Holanda iz Dortmunda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kako stvari stoje, ostaju zajedno i naredne sezone

Za ostvarenje tih želja biće potrebno pravo bogatstvo. A, izgleda da Arapima, kada je novac za fudbalere u pitanju, ni korona ne može ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading